Consultanta, audit si oferta de pret pentru:

ISOdirect.ro va ofera consultanta
(audit si implementare) pentru certificare conform:

 • standard ISO 9001

 • standard ISO 14001

 • standard ISO 22000

 • standard ISO 45001

 • standard ISO 27001

 

 


1300 clienti satisfacuti!
1300 clienti satisfacuti!
1300 clienti satisfacuti!
1300 clienti satisfacuti!

ISOdirect.ro este cea mai accesibila companie romaneasca de consultanta ISO. Firma a aparut ca urmare a cererii clientilor pentru servicii de consultanta operative, ieftine si de calitate. Personalul companiei este format din consultanti cu experienta in sute de proiecte de consultanta ISO, finalizate prin certificari cu toate marile organisme de certificare straine si romane. Din experienta in consultanta stim ca, de cele mai multe ori, clientii nostri isi doresc o certificare rapida si ieftina.

Acesta este motivul pentru care am proiectat si lansat cel mai accesibil program de consultanta ISO, in care utilizam la maxim posibilitatile de comunicare oferite de cele mai noi tehnologii de telecomunicatii. Vom veni la sediul Dvs, vom culege informatiile de care avem nevoie, iar apoi vom pregati documentatia sistemului de management din firma Dvs. Tot programul de consultanta este gandit in asa fel incat implicarea Dvs sa fie minima, iar noi sa putem sa pregatim firma Dvs pentru a fi certificata de orice firma de certificare romana sau straina in cel mai scurt timp.

Cu alte cuvinte, eliminam cheltuielile de consultanta care nu va aduc nici o valoare adaugata si ne concentram pe comunicarea operativa a informatiilor, in asa fel incat sa va oferim cele mai mici preturi de pe piata si cele mai scurte termene de prestare a serviciilor.

Cere oferta de pret acum! >

Culegem informatiile

 

 

 

 

 

 • structura organizatorica cu principalele functii din firma;
 • modul actual de desfasurare a activitatilor care influenteaza calitatea, mediul sau siguranta ocupationala;
 • responsabilitatile persoanelor cheie din firma.
Inchide

Pregatim documentatia

 

 

 

 • politica firmei in domeniul calitatii, mediului sau sigurantei ocupationale, etc.;
 • manualul sistemului de management: calitate, mediu, siguranta ocupationala, securitatea alimentului, etc.;
 • procedurile interne aplicabile;
 • instructiuni de lucru pentru activitatile cele mai complexe;
 • formularele sistemului de management aplicabil.
Inchide

Certificare ISO 9001

De ce aveti nevoie de certificarea ISO 9001?

 

 

 • Avantajul competitiv: 72.3% dintre firmele certificate ISO 9001 raporteaza un avantaj competitiv major. Aceasta inseamna castigarea de noi afaceri. (Sursa - sondaj realizat de Dun and Bradstreet);
 • Cresterea cererii clientilor: 33.4% dintre firmele certificate ISO 9001 raporteaza o crestere a cererii din partea clientilor. Aceasta inseamna o crestere a afacerilor. (Sursa - sondaj realizat de Dun and Bradstreet);
 • Protejarea afacerilor: 69.3% dintre firmele investigate care nu sunt certificate ISO 9001 au declarat ca au pierdut clienti in favoarea unor concurenti certificati. Aceste firme au declarat ca nu au aflat de ce pierdeau contractele decat cand a fost prea tarziu. (Sursa - sondaj realizat de Dun and Bradstreet);
 • Concurenta se certifica: in multe domenii, 35% pana la 40% dintre concurenti sunt certificati ISO 9001 sau in curs de certificare. Cu cat asteptati mai mult sa o faceti cu atat mai mare va fi avantajul concurentei.
 • Noi perspective: Catalogul International al Firmelor Certificate ISO 9001 cuprinde o lista cu peste 20 000 de firme certificate ISO 9001 care doresc sa aiba ca parteneri de afaceri firme certificate sau conforme ISO 9001. Afacerile Dvs pot creste simtitor, tinand seama ca multe firme lucreaza doar cu firme certificate ISO 9001.
 • Usor de aplicat si eficace: certificarea ISO 9001 nu mai presupune consumul de timp si cheltuielile pe care le implica la inceput. Va veti depasi concurenta si veti putea castiga noi contracte dupa numai cateva saptamani de la demararea procesului de implementare.
 • Veti fi calificati pentru incheierea de contracte guvernamentale: Ministerul Apararii, Ministerul Sanatatii doresc sa incheie contracte de colaborare cu firme certificate ISO 9001.
Inchide

Certificare ISO 14001

De ce aveti nevoie de certificarea ISO 14001?

 

 

Este o familie de standarde destinate implementarii unor sisteme universal acceptate pentru managementul mediului.

 

Respectarea cerintelor standardului ISO 14001 presupune existenta unui sistem care identifica impactul pe care o anumita organizatie il are asupra mediului si minimizarea acestui impact atunci cand este posibil. Standardul masoara gradul de conformanta al sistemului de management de mediu (EMS - Environmental Management System) al unei organizatii in raport cu anumite cerinte, dar este suficient de flexibil incat sa permita companiilor sa-si integreze obiectivele de afaceri in acest SMM.

 

La fel ca si certificarea ISO 9001 in domeniul calitatii, certificarea conform ISO 14001 devine rapid o calificare absolut necesara pentru a ramane competitiv pe piata. Companiile romanesti care au clienti externi sunt primele care intampina tot mai multe presiuni din partea acestora, pentru certificare. Legislatia in vigoare din Romania prevedea obligativitatea implementarii standardelor de certificare a calitatii ISO 9001 si a celui de certificare a managementului de mediu ISO 14001 incepand cu anul 2002, cel putin pentru companiile din domeniul gazelor naturale.

 

Cu toate ca certificarea ISO 14001 a sistemului de management al calitatii nu implica ideea ca produsele firmei sunt "prietenoase mediului" (environmental friendly) , faptul ca producatorul sau prestatorul de servicii este consecvent in eforturile sale de reducere a impactului propriu asupra mediului, poate convinge clientii sa-l aleaga pe respectivul furnizor inaintea altor concurenti.

Inchide

Certificare ISO 22000

De ce aveti nevoie de certificarea ISO 22000?

 

 

ISO 22000 este un nou standard international, elaborat pentru a asigura securitatea lanturilor alimentare pe plan mondial si care cuprinde principiile HACCP. Se aplica tuturor organizatiilor care sunt implicate direct sau indirect, in una din etapele lantului alimentar si care urmaresc implementarea unui sistem de management care sa acorde garantia sigurantei alimentului.


ISO 22000, “Sisteme de management a sigurantei alimentului – Cerinte pentru organizatiile din domeniul alimentar”, poate fi aplicat cu succes in diverse companii, de la producatori de seminte sau procesatori de carne, lapte etc, continuand cu operatori de transport de alimente si ajungand pana la magazine de desfacere, unitati de alimentatie publica sau producatori de echipamente utilizate in domeniul alimentar. “Din moment ce riscurile alimentare pot interveni in orice etapa a lantului alimentar, controlul adecvat pe tot parcursul acestuia este esential” , spune Jacob Faergemand, membru al comitetului ISO care a elaborate ISO 22000. De altfel, este recunoscut faptul ca siguranta alimentara este o responsabilitate comuna, asumata printr-un efort comun al tuturor participantilor la lantul alimentar. Pe plan mondial, companiile implicate in productia, prelucrarea, transportul sau furnizarea de produse alimentare recunosc faptul ca, clientii le solicita tot mai stringent sa-si demonstreze capacitatea de a identifica si tine sub control riscurile de contaminare de pe intreg lantul alimentar. Standardul ISO 22000 poate fi implementat de sine statator sau in combinatie cu alte standarde, cum ar fi ISO 9001, ISO 14001 sau ISO 45001. Legislatia romaneasca obliga firmele implicate in domeniul alimentar sa implementeze un sistem de management al sigurantei alimentului, fara sa oblige compania sa certifice sistemul implementat. Totusi, noi recomandam certificarea sistemului implementat de catre un organism de certificare acreditat, pentru a se elimina din start majoritatea discutiilor legate de implementarea corecta a sistemului.

Inchide

Certificare ISO 45001

De ce aveti nevoie de certificarea ISO 45001?

 

 

Seria de standarde ISO 45001, care include ISO 45001 "Occupational Health and Safety Management Systems" (OHSMS), a fost dezvoltata ca urmare a succesului enorm de care s-au bucurat seriile de standarde ISO 9001 si ISO 14001 si datorita conditiilor crescande privind siguranta in mediul de lucru.

 

 

ISO 45001 poate fi considerat un raspuns la cererea urgenta a diferitelor companii pentru un standard international in domeniul sigurantei si sanatatii la locul de munca, pe baza caruia sa-si puna la punct propriul sistem de management. Standardul a fost elaborat pe structura standardului britanic BS 8800:1996 "British Standard for Occupational Health and Safety Management Systems". Odata cu standardul ISO 45001, care constituie referentialul pentru certificare, a aparut si standardul OHSAS 18002:2000 "Occupational Health and Safety Management Specifications", care este un ghid pentru implementarea ISO 45001. Standardul ISO 45001 are o structura asemanatoare cu ISO 9001 si ISO 14001 si este astfel gandit incat sa se integreze perfect cu cele doua standarde deja implementate. Multe clauze ale standardului sunt asemanatoare cu ISO 9001 si ISO 14001, cum ar fi: analiza efectuata de management, controlul documentelor, actiuni corective si preventive. Acest standard este solutia viabila in fata provocarilor pe care le infrunta o companie, provocari legate de accidente de munca si boli profesionale, zile lucratoare pierdute, amenzi platite ca urmare a nerespectarii legislatiei in vigoare, despagubiri medicale platite angajatilor. Primele firme care au implementat ISO 45001:1999 au raportat deja beneficii majore: scaderea numarului de zile lucratoare pierdute, mai putine accidente si pretentii banesti ale personalului, recunoasterea de catre societatile de asigurare si, poate cel mai important lucru, o crestere a satisfactiei in munca a angajatilor.

Inchide

Certificare ISO 27001

De ce aveti nevoie de certificarea ISO 27001?

 

 

 

 

Implementarea si certificarea unui Sistem de Management al Securitatii Informatiei (pe scurt SMSI) este o decizie strategica pentru orice organizatie deoarece garanteaza securitatea informatiilor societatii certificate dar si a informatiilor clientilor si partenerilor de afaceri.

 

Acest sistem furnizeaza recomandari pentru tinerea sub control al riscurilor informationale, aduce o clarificare asupra tipurilor de amenintari si da directii de abordare ale metodelor de protectie pentru a asigura supravietuirea companiei, minimizarea potentialelor daune financiare, maximizarea profitului si a perspectivelor organizatiei.

 

In zilele noastre, avand in vedere ca majoritatea datelor se tin pe suport informatic, o atentie deosebita trebuie acordata protectiei sistemelor informatice. Securitatea informatiei trebuie sa aiba legatura cu toate aspectele legate de protejarea datelor indiferent de forma in care acestea exista (suport magnetic, optic, hartie, etc.).

 

Un SMSI este un sistem de management bazat pe o abordare a riscurilor la care organizatia este expusa si are scopul de a stabili, implementa, opera, monitoriza, revizui, mentine si imbunatati securitatea informatiei.

 

Certificarea unui SMSI se face in baza referentialului ISO 27001 (fost BS 7799-2) care este folosit pentru a verifica implementarea celor 133 de masuri de securitate descrise in ISO 27002 (fost ISO 17799).

Inchide